زرشک و آلبالو هر دو از خوراکی های ترش و خوشمزه و البته محبوب هستند پس مزه آنها در ترشی بسیار فراتر از انتظار شما خواهد بود 

طرز تهیه ترشی زرشک

 

مواد لازم:

  • آلبالو =200 گرم بدون هسته
  • زرشک پلویی خشک =30 گرم
  • سرکه =سه چهارم لیوان 4
  • آب یک لیوان 5
  • شکر 4 الی 5 قاشق غذا خوری
  • تخم گیشنیز و گلپر درسته از هر کدام1قاشق چای خوری
  • هل سبز 3 عدد
  • برگ بو 2 عدد
  • فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
  • نمک مقداری

طرز تهیه ترشی زرشک
ابتدا هسته های آلبالو را گرفته آّب آن را جداکرده/ زرشک را پاک کرده، شسته و میگذاریم تاکاملا خشک شود.

شکر و نصف آب را با هم مخلوط کرده و روی حرار قرار می دهیم تا شکر قوام بیاید.

در ظرفی جدا سرکه و نصف لیوان آب نمک را روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش آید.


صبر میکنیم تا 2 ظرف شکر و سرکه ولرم شود

تخم گشنیز ، گلپر ، هل ، را با هم کوبیده فلفل را هم اضافه می کنیم

ظرف شیشه ای در دار مناسبی برداشته (توجه داشته باشید که ظرف باید کاملا تمیز و خشک باشد)

نصف شیشه را آلبالو و زرشک ریخته، برگ بو درسته بعد ادویه ها را افزوده ،بعد مابقی آلبالو و زرشک را اضافه میکنیم تا ظرف پر شود.

مدت زمان آماده شدن ترشی 20 روز میباشد.

(ترشی در یخچال نکهداری شود)

(توجه آب آلبالو را داخل ترشی نمیریزیم)

(اگر آب ترشی کم بود آب ولرم اضافه میکنیم).

طرز تهیه خورش به اصیل و خوشمزه با گوشت گوسفندی

طرز تهیه فلافل خانگی با سس مخصوص خوشمزه و خاص

طرز تهیه خمیر پیتزاخاانگی بدون خمیر مایه پفکی و فوق العاده

ترشی ,آب ,زرشک ,آلبالو ,ظرف ,شکر ,با هم ,آلبالو و ,طرز تهیه ,را با ,و زرشک

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آسیا دراما روزگار نوشت کالای ایرانی دفتر کوچک نوشته های من علم پزشکی و سلامت به زبان ساده تابه گرانیت پیش بینی ورزش توسعه بازاریابی و مدیریت کاربینان خداوند محبت است... بنام محبت BARAND