Image result for خورش به

مواد لازم برای خورش به

  • گوشت خورشتی 250 گرم
  • به متوسط 2 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
  • زعفران 3 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم

دستور پخت خورش به مجلسی

1. طرز تهیه خورش به

به ها را پوست کنده دانه های آن را خارج می کنیم و به شکل پر پر خرد می کنیم و در تابه با مقداری روغن و زعفران کمی تفت می دهیم.

 

2. آماده سازی پیاز

بعد از پوست گرفتن پیاز یک عدد از آن را رنده می کنیم. پیاز دوم را به شکل خلالی برش می دهیم و در روغن تفت می دهیم تا کاملا برشته و طلایی شود.

 

3. طرز تهیه خورشت به

پیاز رنده شده را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه گوشت، فلفل، زردچوبه کاملا تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود حالا چوب دارچین و آب جوشیده را اضافه می کنیم طوری که روی سطح گوشت را بگیرد. و اجازه می دهیم تا پخت گوشت کامل شود.

 

4. جا انداختن خورشت به

پیاز خلالی سرخ شده را به همراه به سرخ شده و زعفران به خورش افزوده و اجازه می دهیم تا خورشت لعاب دار شود و به روغن بیوفتد (این مواد را در اواخر پخت به گوشت می افزاییم) و بعد از تکمیل پخت نمک و چاشنی غذا را اندازه کرده در کنار برنج ایرانی سرو می کنیم.

طرز تهیه خورش به اصیل و خوشمزه با گوشت گوسفندی

طرز تهیه فلافل خانگی با سس مخصوص خوشمزه و خاص

طرز تهیه خمیر پیتزاخاانگی بدون خمیر مایه پفکی و فوق العاده

دهیم ,پیاز ,گوشت ,کنیم ,خورش ,پخت ,می دهیم ,می کنیم ,خورش به ,دهیم تا ,طرز تهیه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوشته ها و یافته های یک آرتیست ماجراجو سیستم مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS) آنی هایپر | سایت تخفیف گروهی بیمه روستایی و عشایری فراشبند گلین موزیک | تورک موزیک خانه خاله ریزه وبلاگ فروشگاه لوازم اداری و دفتری آرک منبع دوجداره-منبع کویل دار -منبع موتورخانه- منبع انبساط - بوستر پمپ وبلاگ سما سماواتی متخصص طراحی کفش زنانه بازی جدید The last desert war